Traybake met zoete aardappel en chipolata

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 3 boerenchipolata's varken (beenhouwerij)
  • 0.5 broccoli
  • 250 g champignons
  • 75 g kerstomaatjes in tros
  • 400 g zoete aardappelen
  • 0.5 rode ui
  • 1.5 eetl. olijfolie
  • 0.5 eetl. oregano (gedroogd)
  • peper en zout

Recipe

  1. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
    Snij de chipolata in stukjes
    Snij de rode ui in schijfjes.
    Verdeel de broccoli in roosjes.
    Snij de champignons in 4.
  3. Meng de zoete aardappel met olie, komijn en peper & zout en leg op de bakplaat. Doe de chipolata op de bakplaat en steek voor 12 minuten in de oven
  4. Meng de broccoliroosjes en champignons onder de olie.
    Voeg toe op de bakplaat en steek opnieuw voor 12 minuten in de oven.
  5. Snijd de kerstomaatjes in twee en leg ze bij op de bakplaat. Zet voor 5 minuten in de oven.