Tortellini prosciutto met champignons

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 300 g voorgesneden champignons (versmarkt)
  • 0.5 plantje platte peterselie
  • 1 teentjes knoflook
  • 50 g geraspte grana padano
  • 1.5 eieren
  • 250 g tortellini met rauwe ham (versmarkt)
  • 1.5 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Recipe

  1. (10 min.)
  2. - Plet het knofl ook met de platte kant van een groot mes.
  3. - Klop de eieren los en meng met de geraspte kaas, zwarte peper en zout.
  4. - Hak de peterselie grof.
  5. 1 Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de champignons 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur. Voeg op het einde het geplette knofl ook en de grofgehakte peterselie toe.
  6. 2 Kook ondertussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg meteen toe aan de champignons. Neem van het vuur en overgiet met het eiermengsel. Meng alles goed onder elkaar.