Thaise groentewok met gehakt en gnocchi

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 200 g gehakt rund + varken (beenhouwerij)
  • 350 g stoofgroenten thaï (versmarkt)
  • 100 g kerstomaten
  • 1 eetl. tomatentapenade (versmarkt)
  • 250 g aardappelgnocchi (versmarkt)
  • 25 g pijnboompitten
  • 1.5 eetl. olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. (5 min.)
  2. Snij de kerstomaten middendoor.
  3. 1 Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
  4. 2 Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
  5. 3 Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
  6. 4 Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
  7. 5 Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.