R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Thaise groentewok met gehakt en gnocchi
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
200 g
gehakt rund + varken (beenhouwerij)
350 g
stoofgroenten thaï (versmarkt)
100 g
kerstomaten
1 eetl.
tomatentapenade (versmarkt)
250 g
aardappelgnocchi (versmarkt)
25 g
pijnboompitten
1.5 eetl.
olijfolie
peper en zout
Recipe
(5 min.)
Snij de kerstomaten middendoor.
1 Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
2 Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
3 Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
4 Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
5 Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.