R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Runderbrochette met salade van gele rapen en Country Potatoes
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
gemarineerde runderbrochettes (beenhouwerij)
375 g
country potatoes met kruiden (diepvries)
1
gele rapen
0.125
wittekool
1
wortelen
0.5 teentje
knoflook
5 cl
lichte zure room
2 eetl.
olijfolie
zwarte peper (molen)
zout
Recipe
(10 min.)
- Schil de wortelen en de rapen en rasp ze grof.
- Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
- Snipper het knoflook fijn.
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de aardappelen 10 à 15 min. goudbruin.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de runderbrochettes ± 10 min. aan alle kanten.
3 Meng de wittekool met de rapen en de wortelen. Voeg het knoflook en de zure room toe. Kruid met peper en zout.