Runderbrochette met salade van gele rapen en Country Potatoes

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 2 gemarineerde runderbrochettes (beenhouwerij)
  • 375 g country potatoes met kruiden (diepvries)
  • 1 gele rapen
  • 0.125 wittekool
  • 1 wortelen
  • 0.5 teentje knoflook
  • 5 cl lichte zure room
  • 2 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Recipe

  1. (10 min.)
  2. - Schil de wortelen en de rapen en rasp ze grof.
  3. - Snij de wittekool in heel fijne reepjes.
  4. - Snipper het knoflook fijn.
  5. 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de aardappelen 10 à 15 min. goudbruin.
  6. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de runderbrochettes ± 10 min. aan alle kanten.
  7. 3 Meng de wittekool met de rapen en de wortelen. Voeg het knoflook en de zure room toe. Kruid met peper en zout.