Pasta pesto met pastinaak en runderreepjes

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 300 g minuutsteak (beenhouwerij)
  • 300 g pastinaak
  • 125 g snoeptomaatjes
  • 50 g rucola
  • 0.5 eetl. boter
  • 250 g verse tagliatelle met eieren
  • 1 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal)
  • 1 eetl. olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. - Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.
    - Snij de snoeptomaten in 2.
    - Hak de rucola grof.
    - Snij de steaks in reepjes.
  2. 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.
    2 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.
    3 Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en laat nog 5 min. stoven.
    4 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  3. Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Schep er de reepjes steak op.