Gnocchischotel met broccoli

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 0.5 stronk broccoli
  • 10 gr italiaanse kruidenmix (vers)
  • 350 gr gnocchi
  • 200 gr tomatenblokjes
  • 50 ml water
  • peper en zout
  • 125 gr mini cherry trostomaten
  • 100 gr serranoham
  • 75 gr burrata

Recipe

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Snijd de Italiaanse kruiden fijn.
  2. Meng de gnocchi met de broccoli, tomatenblokjes, het water en de helft van de kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de gnocchi over een ovenschaal en leg hier de cherry trostomaten op.
  4. Plaats de gnocchi 20 min. de oven. Verdeel wanneer de ovenschaal nog 5 min. in de oven moet de serranoham en burrata erover.
  5. Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de rest van de Italiaanse kruiden.