R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Krokante kabeljauw in dilleroom met bloemkool en krieltjes
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
kabeljauwhaasjes (diepvries)
100 g
noordzeegarnalen (versmarkt)
0.5
bloemkool
0.5 bosje
waterkers
0.5 plantje
dille
0.5
sjalot
0.5 teentje
knoflook
15 g
grana padano (blok)
300 g
voorgekookte krielaardappelen (versmarkt)
1.25 dl
extra lichte room (7% v.g.)
25 g
panko (japans paneermeel)
1 eetl.
olijfolie
peper en zout
Recipe
(ontdooitijd + 15 min.)
– Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
– Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
– Hak de dille fijn. Mix samen met de room en kruid met peper en zout.
– Rasp de grana padano.
– Snipper de sjalot en het knoflook fijn en meng met de panko, de geraspte kaas en de olijfolie.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Schik de stukken kabeljauw in een ovenschaal en verdeel er de pankomengeling over.
3 Schik de krieltjes en de bloemkoolroosjes rond de vis. Giet er de dilleroom over.
4 Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
5 Meng de waterkers net voor het opdienen onder de krieltjes en de bloemkool.
Verdeel de kabeljauw samen met de krieltjes en de bloemkool over de borden. Bestrooi met de garnalen.