Kippenpilons met ovengroenten en rijst in curry-kokossaus

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 4 kippenpilons (beenhouwerij)
  • 400 g ovengroenten met butternut (versmarkt)
  • 0.25 plantje koriander
  • 125 g rijstmengeling (rode, wilde en basmatirijst)
  • 1 dl kokosmelk (brik)
  • 2 koffiel. groenecurrypasta (bokaal)
  • 1.5 eetl. olijfolie
  • 0.5 koffiel. kippenkruiden

Recipe

  1. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. 2 Schik de kippenpilons op een bakplaat met bakpapier en kruid met de kippenkruiden. Besprenkel met de olijfolie en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
  3. 3 Kook intussen de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  4. 4 Haal de bakplaat uit de oven en voeg de ovengroenten met butternut toe. Kruid met peper en zout. Zet nog 25 min. in de oven.
  5. 5 Verwarm intussen de groenecurrypasta in een pannetje en voeg de kokosmelk toe. Laat ± 5 min. inkoken.
  6. 6 Serveer de kippenpilons met de groenten en geef er wat curry-kokossaus bij. Werk af met blaadjes koriander.