Kippenpilons met ovengroenten en rijst in curry-kokossaus
Made ... times • First: ... • Last: ...
Ingredients
4 kippenpilons (beenhouwerij)
400 g ovengroenten met butternut (versmarkt)
0.25 plantje koriander
125 g rijstmengeling (rode, wilde en basmatirijst)
1 dl kokosmelk (brik)
2 koffiel. groenecurrypasta (bokaal)
1.5 eetl. olijfolie
0.5 koffiel. kippenkruiden
Recipe
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Schik de kippenpilons op een bakplaat met bakpapier en kruid met de kippenkruiden. Besprenkel met de olijfolie en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
3 Kook intussen de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Haal de bakplaat uit de oven en voeg de ovengroenten met butternut toe. Kruid met peper en zout. Zet nog 25 min. in de oven.
5 Verwarm intussen de groenecurrypasta in een pannetje en voeg de kokosmelk toe. Laat ± 5 min. inkoken.
6 Serveer de kippenpilons met de groenten en geef er wat curry-kokossaus bij. Werk af met blaadjes koriander.