Kalkoensneden, gnocchi en bloemkool op de bakplaat
Made ... times • First: ... • Last: ...
Ingredients
250 g kalkoensneden (beenhouwerij)
50 g spekreepje natuur (versmarkt)
0.5 bloemkool
0.5 gele paprika
0.5 plantje peterselie
0.5 rode ui
0.5 teentje knoflook
250 g aardappelgnocchi (versmarkt)
1.5 eetl. olijfolie
0.5 koffiel. kerriepoeder
0.25 koffiel. paprikapoeder
zwarte peper (molen)
zout
Recipe
- Snij de kalkoensneden in hapklare stukken.
- Verdeel de bloemkool in roosjes.
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
- Snipper de peterselie fijn.
- Snij de rode ui in ringen en snipper het knoflook fijn.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Meng de olijfolie met het knoflook, het kerriepoeder, het paprikapoeder en de helft van de peterselie. Kruid met peper en zout.
3 Verdeel de kalkoensneden, de sprekreepjes, de bloemkool, de gele paprika, de rode ui en de aardappelgnocchi over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de kruidenolie en meng goed onder elkaar. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Haal uit de oven en werk af met de rest van de peterselie.