- Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
- Schil de aardappelen en snij in stukken.
- Snipper de lente-uitjes fijn, hak de rucola grof en rits de naaldjes van de rozemarijn.
- Besmeer elk kabeljauwhaasje met 1 eetl. zwarte tapenade. Bestrooi met de rozemarijn en wikkel er 2 sneetjes pancetta rond. Leg naast elkaar in een ovenschaal.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met de boter en de room. Meng er de grofgehakte rucola en de fijngesnipperde lente-uitjes onder. Kruid met zwarte peper en zout.
3 Besprenkel ondertussen de kabeljauwhaasjes met de olijfolie en zet 15 à 18 min. in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.
4 Kook de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de boontjes 2 min.