- Schil de wortel en snij in de lengte in 4. Snij daarna in kleine stukjes.
- Snij de rode uien in ringen.
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
- Snipper de peterselie fijn.
1 Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
2 Kook intussen de stukjes wortel en pompoen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de rode ui en de paprikablokjes 5 min. Voeg de pompoen en de wortel opnieuw toe. Kruid met zwarte peper en zout.
4 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 min.
5 Meng het pitavlees en de groenten onder de pasta.
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie. Verkruimel er de feta over.