- Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als je graag pikant eet) en snipper fijn.
- Rits de blaadjes van de rozemarijn en scheur de blaadjes van het plantje basilicum.
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode uien, het pepertje, het knoflook en de rozemarijn glazig. Voeg de stukjes worst toe, bak goudbruin aan elke kant en laat 5 min. verder garen. Haal uit de pan.
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en laat de spinazie slinken. Kruid met zwarte peper en zout.
3 Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Doe de gnocchi en de worsten bij de spinazie. Roer goed en voeg de pijnboompitten en het basilicum toe.