Gnocchi met romige witte selder en champignons

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 3 stengels witte selder
  • 250 g champignons
  • 0.5 plantje basilicum
  • 0.5 ui
  • 75 g boursin cuisine knoflook en fijne kruiden
  • 1 eetl. boter
  • 250 g aardappelgnocchi (versmarkt)
  • 1 eetl. pijnboompitten
  • zwarte peper
  • zout

Recipe

  1. Voorbereiding (15 min.)
  2. - Schil de selder en snij in stukjes.
  3. - Snij de champignons in 4.
  4. - Snipper de ui fijn.
  5. - Pluk de blaadjes basilicum en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
  6. 1 Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de ui, de selder en de champignons 7 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de Boursin Cuisine onder en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
  7. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. goudbruin.
  8. 3 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
  9. 4 Meng de gnocchi onder de groentemengeling. Doe er het fijngesnipperde basilicum bij.
  10. Werk af met de basilicumblaadjes.