Cordon bleu met pasta pesto en broccoli

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 2 cordon bleus (beenhouwerij)
  • 1 broccoli's
  • 100 g verse kaas (roomkaas)
  • 35 g groene pesto (versmarkt)
  • 200 g radiatori (pasta)
  • 25 g geroosterde pijnboompitten
  • 1.5 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Recipe

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
  2. Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
  3. Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen.
  4. Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à 7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
  5. Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto onder. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.