R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Chipolata met boontjes, kerstomaten en krielaardappelen
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
chipolata's varken (beenhouwerij)
200 g
prinsessenbonen
175 g
kerstomaten in verschillende kleuren
0.25 plantje
platte peterselie
350 g
krielaardappelen
0.5 teentje
knoflook
1 eetl.
boter
peper en zout
Recipe
(10 min.)
- Snij de kerstomaten middendoor.
- Breek de prinsessenbonen in 2.
- Hak de platte peterselie grof.
- Snipper het knoflook fijn.
- Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
(20 min.)
1 Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de boontjes toe.
2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de chipolata’s 5 min. Voeg de laatste min. het knoflook toe.
3 Voeg de gekookte krieltjes en de boontjes toe en laat nog 5 min. mee bakken.
4 Meng er de kerstomaten en de platte peterselie onder en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.