Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 300 g roodbaarsfilets
  • 0.5 venkel
  • 100 g erwten
  • 400 g aardappelen
  • 1 blokjes visbouillon
  • peper

Recipe

  1. Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een kookpot. Voeg 1 L water en de verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg de in fijne reepjes gesneden venkel (bewaar het loof) toe. Laat 15 minuten zacht koken met halfopen deksel.
  2. Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.
  3. Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.