R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Italiaanse gevulde paprika met gehakt
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
paprika's
125 gr
rundergehakt
0.5
rode ui
0.5 teen
knoflook
25 gr
geraspte kaas
1 tl
tijm
0.5 tl
rozemarijn
100 gr
tomatenblokjes
0.5 bol
mozzarella
zout en peper
Recipe
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het kapje van de paprika's en verwijder de zaadjes.
Snijd de mozzarella in plakjes.
Snipper de rode ui en snijd de knoflook fijn.
Giet een scheutje olie in een pan en bak de rode ui, knoflook, kruiden en het gehakt.
Als het gehakt rul gebakken is, kunnen de tomatenblokjes erbij.
Voeg na een minuut of 5 de geraspte kaas toe en meng alles door elkaar.
Als de kaas gesmolten is, kun je alle paprika's gaan vullen met het gehaktmengsel.
Zet de paprika's rechtop in een ingevette ovenschaal.
Leg op elke paprika een plakje mozzarella.
Bak de gevulde paprika's ongeveer 20 minuten in de oven.