R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Groenten curry met spinazie
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
0.5
ui
1 tenen
knoflook
0.5
paprika
0.5
courgette
200 ml
kokosmelk
200 gr
tomatenblokjes
0.5 el
currypoeder
0.5 tl
kurkuma
chilivlokken
100 gr
spinazie
snufje zout en peper
150 gr
(basmati) rijst
Recipe
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Snijd ook de paprika en courgette in stukjes.
Giet een scheut olie in een pan en bak de ui en knoflook.
Voeg na 2-3 minuten de paprika en courgette toe. Bak dit 5 minuten.
Voeg dan de currypoeder, kurkuma, chilivlokken en een snuf zout en peper toe en meng door elkaar.
Voeg de kokosmelk en tomatenblokjes toe. Breng aan de kook.
Zet daarna het vuur zachter en laat de curry circa 20 minuten pruttelen.
Kook ondertussen de rijst.
Voeg op het laatst handje voor handje de spinazie toe en laat slinken.
Serveer de curry met de rijst.