Groentepannetje met peultjes en kippenblokjes

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 250 g kippenblokjes natuur (beenhouwerij)
  • 200 g verse spinazie
  • 125 g peultjes
  • 50 g kerstomaatjes
  • 300 g krielaardappelen
  • 0.5 ui
  • 1 teentjes knoflook
  • 1 eetl. pesto napolitana (versmarkt)
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. Snipper de ui en het knoflook fijn.
  2. Snij de snoeptomaatjes in 2.
  3. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe. Giet af en snij de krieltjes in 2.
  4. Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de kippenblokjes toe en bak 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
  5. Voeg de halve krieltjes, de peultjes en de spinazie toe en laat 5 à 10 min. mee garen. Roer er de pesto en de snoeptomaatjes onder.