Krokante gnocchi uit de oven

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 250 gram gnocchi
  • 200 gram pompoen
  • 100 gram gemengde paddenstoelen
  • 50 gram spekreepjes
  • 0.5 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1.5 takjes rozemarijn
  • 1 takjes salie
  • zout & peper
  • 1 eetlepels olijfolie
  • parmezaanse kaas (geraspt, naar smaak)

Recipe

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden. Zet een bakplaat met bakpapier klaar.
  2. Verdeel de gnocchi, paddenstoelen, blokjes pompoen, spekjes en de partjes ui over de bakplaat. Stop de geplette tenen knoflook ertussen en bestrooi alles met zout en peper. Stop wat takjes rozemarijn en salie tussen de groenten en besprenkel alles met olijfolie.
  3. Zet de bakplaat 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de gnocchi goudbruin zijn en de groenten gaar.
  4. Haal de gnocchi uit de oven. Haal de takjes rozemarijn en salie voor het opdienen tussen de groenten vandaan en verkruimel de krokante blaadjes salie over de gebakken gnocchi.
  5. Bestrooi alles met wat geraspte Parmezaanse kaas.