Krieltjes met gekruid rundergehakt met groenten en rode pesto
Made ... times • First: ... • Last: ...
Ingredients
250 gram krieltjes
2.5 gram verse krulpeterselie
100 gram rundergehakt met köftekruiden
200 gram groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
40 gram rode pesto
1 el olijfolie
peper en zout
Recipe
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.
Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.