Krieltjes met gekruid rundergehakt met groenten en rode pesto

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 250 gram krieltjes
  • 2.5 gram verse krulpeterselie
  • 100 gram rundergehakt met köftekruiden
  • 200 gram groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
  • 40 gram rode pesto
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
  2. Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
  3. Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.
  4. Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
  5. Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
  6. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.