Italiaanse worstjes met geroosterde groenten

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 300 g italiaanse worst
  • 0.5 courgette
  • 1 rode puntpaprika's
  • 0.5 aubergine
  • 0.5 rode ui
  • 1 teentjes knoflook
  • 0.5 takje oregano
  • 0.5 takje tijm
  • 1 el olijven
  • 0.5 gekonfijte citroen
  • 0.5 el venkelzaadjes
  • olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de groenten schoon en ze in grove stukken. Pel de rode ui en snij in grove stukken. Pel en snipper de knoflook. Snij de olijven in kleine stukjes. Hak de tijm en de oregano fijner.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de groenten schoon en ze in grove stukken. Pel de rode ui en snij in grove stukken. Pel en snipper de knoflook. Snij de olijven in kleine stukjes. Hak de tijm en de oregano fijner.
  3. Verdeel alle groenten over een ovenplaat. Snij de gekonfijte citroen in kwartjes en leg die tussen de groenten. Leg er ook de worstjes tussen. Gaar de groenteschotel 30 minuten in de oven.