R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Penne met broccolini, tomaat en worst
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
verse worsten rund + varken (beenhouwerij)
2
romatomaten
100 g
broccolini
1
sjalotten
25 g
geraspte parmezaanse kaas
200 g
volkorenpenne rigate
3 el
olijfolie
peper en zout
Recipe
Snij de broccolini in 3 of 4 stukjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de tomaten in blokjes.
Snij de worsten in stukjes van 2 à 3 cm.
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de sjalotten glazig. Voeg de stukjes worst toe en bak 3 à 4 min. gaar en goudbruin.
Voeg de tomaten en de broccolini toe en laat 7 à 8 min. stoven. Kruid met peper en zout.
Meng de groenten onder de pasta en serveer met de parmezaan.