Farfalle met boursin en ham

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 150 g farfalle
  • 1.5 bosuitjes, in schijfjes van 1 cm
  • 0.5 courgette, in blokjes
  • 0.5 rode paprika, in blokjes
  • 100 g salami of ham in blokjes
  • 0.5 kuipje boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
  • zout en peper

Recipe

  1. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  2. Verhit de Solo Vloiebaar in een wok en roerbak de ui, courgette, paprika en salami of ham 3-4 minuten.
  3. Roer de Boursin Cuisine erdoor, verdun het geheel met een finke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog 4-6 minuten pruttelen.
  4. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor.
  5. Serveer tips: strooi geraspte kaas over de zomer pasta.
    Variaties: in plaats van de courgette kan je ook een zakje roerbakgroenten gebruiken.