R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Vis met wijnsaus
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
2
sjalotten, fijngesneden
2 el
olijfolie
100 ml
droge witte wijn
150 ml
visfond
0.5
courgette( in reepjes)
1
prei, in reepjes
1.5
wortel (in reepjes)
100 ml
lightroom
1 el
maizena express
2 el
pistachenoten (fijngehakt)
1 tl
mosterd
2 el
boter
200 g
witte vis
Recipe
Stoof de sjalot aan in 1el olijfolie.
Blus met de witte wijn en visfond. Laat tot de helft in koken.
Stoof de reepjes courgette, wortel en prei aan in 1el olijfolie tot ze beetgaar zijn
Zeef de ingekookte visfond. Voeg de room toe en verwarm opnieuw. Bind de saus met maizena express en kruid met peper
Meng de pistachenoten in 1tl olijfolie en de mosterd
Wentel de witte vis in de notenmengeling en bak de vis in boter en olijfolie
Leg de groentenmengeling op een bord en leg de vis erop.
Lepel de saus errond en werk af met eventueel wat kruiden naar smaak