Rigatoni met ovengeroosterde bloemkool, gerookte zalm en burrata

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 200 g rigatoni
  • 100 g gerookte zalm
  • 0.5 bloemkool
  • 125 g burrata
  • 0.5 teentje knoflook
  • handje salie
  • 1 el italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • peper en zout

Recipe

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Pel en pers de knoflook en meng hem met enkele eetlepels olijfolie, de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Hussel de bloemkool door de marinade en stort ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Gaar de bloemkool 15 minuten in de oven.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Pel en pers de knoflook en meng hem met enkele eetlepels olijfolie, de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Hussel de bloemkool door de marinade en stort ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Gaar de bloemkool 15 minuten in de oven.
  3. Stort de pasta in een schaal. Werk af met plukjes gerookte zalm, de burrata, de salie, een scheutje olijfolie en peper.