Bloemkoolschotel met worst

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 1 bloemkool (in kleine roosjes)
  • 2 el kokosolie
  • zout en peper
  • 300 g italiaanse worst
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el verse rozemarijn
  • 2 tl verse salie
  • 2 tl verse tijm
  • 1 el verse peterselie
  • 50 g pecannoten

Recipe

  1. Verwarm de oven voor op 220˚C. Doe de bloemkoolroosjes met wat olijfolie, peper en zout op een bakplaat en bak deze in de oven voor 15 minuten.
  2. Haal de velletjes van de worsten af en verkruimel deze. Bak op hoog vuur met wat kokosolie krokant en goudbruin.
  3. Haal nu de worst uit de pan en voeg de ui toe. Bak tot deze glazig is en voeg dan alle kruiden toe en de pecannoten.
  4. Bak dit even op en voeg dan de worst weer toe.
  5. Als laatste voeg je de geroosterde bloemkool toe. Roer alles even goed om en serveer met gehakte peterselie.