Creamy pasta met broccoli en crispy chicken

  Made ... times • First: ... • Last: ...

Ingredients

  • 200 g pasta
  • 0.5 broccoli
  • 0.5 sjalot
  • 0.5 teentje look
  • 0.5 bakje kerstomaten
  • 0.25 bouillonblokje
  • 100 ml room
  • 200 g kippenhaasje
  • 0.5 ei
  • 1 el mosterd
  • cornflakes
  • olijfolie
  • maisolie
  • peper en zout

Recipe

  1. Kook de pasta en de broccoli beetgaar. In het water voor de broccoli verkruimel je een half groentenbouillonblokje.
  2. Snipper de sjalot en plet de look. Fruit ze beiden in een scheutje olijfolie.
  3. Klopt het eitje los met de mosterd en wentel er de kippenhaasjes door. Laat even uitlekken. Verkruimel de cornflakes en haal er de kip door zodat ze een mooi korstje krijgen. Bak de kippenhaasjes krokant in wat maisolie.
  4. Giet ondertussen de broccoli af en voeg deze bij de sjalot en look.
  5. Overgiet met de room en laat eventjes zachtjes opkoken. Kruid goed met peper en zout.
  6. Giet de pasta af en voeg bij de saus, samen met de kerstomaatjes.
  7. Meng alles goed zodat de romige saus over de pasta verdeeld zit. Verdeel als laatste de crunchy chicken over je pastaschotel.