R
ecipe
DB
Random recipe
Calendar
Manage
Ingredients
Tags
System jobs
Source
Edit
Orzotto met champignons, burrata en panchetta
Made
...
times
• First:
...
• Last:
...
Plan
Ingredients
Apply
150 g
orzo
250 g
gemengde champignons
0.5
wortel
6 sneetjes
panchetta
1
burrata (bollen)
375 ml
groentenbouillon
1
sjalotten
1 tenen
look
1 el
olijfolie
verse peterselie
balsamicoazijn
citroensap
peper en zout
Recipe
Snij de champignons en wortelen in stukjes. Snipper de sjalotten fijn.
Bereid de bouillon voor.
Verhit 2el olijfolie in je pan. Voeg de sjalot en wortelen toe en bak voor 4 minuten.
Voeg dan de champignons toe aan de pan en bak verder voor 5 minuten
Voeg de orzo toe en laat deze het vrijgekomen vocht opnemen voor 2 minuten.
Voeg nadat de orzo het vocht wat heeft kunnen opnemen de bouillon toe en breng aan de kook
Laat de orzo pruttelen tot de pasta gaar is (zie verpakking). Roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.
Bak de schijfjes panchetta in een anti-aanbak pan (zonder boter) totdat deze krokant is (reken 3 minuten)
Breng op smaak met peper, zout, verse peterseli, een beetje citroensap en balsamicoazijn.
Serveer met de burrata en de panchetta